Hirdetés

Gamescom 2017 - pózolnak a Shadow of War szörnyei

|

Nem csak az orkoktól kell tartanunk a kapu túloldalán a Middle-earth: Shadow of Warban. Sárkányok és Balrogok állják majd utunkat, videón nézhető a felhozatal.

Hirdetés

A Middle-earth: Shadow of Warban több lehetőséged is lesz, amikor szembe kerülsz Középfölde szörnyeivel. A sárkányokat például nem kötelező egyből levágni, meg is lovagolhatod őket, hogy lángjukkal felperzseld az alattad masírozó ork hordákat. Nem rossz móka egy fáradt őszi estén.

Az új gamescom trailerben több szörnyeteg is felbukkan, és a legvégén egy ismerős, ostoros, lángoló monstrum is belekiált a kamerába.

Balrogot valószínűleg nem fogjuk meglovagolni, mert kicsit forró lenne a nyereg, de ettől függetlenül találkozni fogunk a Tűzdémonok egyikével.

A Middle-earth: Shadow of War megjelenés 2017. október 10-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)