Hirdetés

Might & Magic Heroes VI cinematic trailer

|

A Griffin dinasztia felemelkedését testvérviszály és belharcok előzték meg.

Hirdetés

Nem is oly régen már bepillantást nyerhettünk a Gamescom alkalmából kiadott Might & Magic Heroes VI rendermoziba, most viszont teljes pompájában megcsodálhatjuk a hazai Puppetworks munkáját.



A Might & Magic Heroes VI megjelenését a közelmúltban tolta el egy hónappal az Ubisoft, miután kielemezték a zártkörű béta során felgyülemlett visszajelzéseket. Az kisebb-nagyobb bugok kijavítása mellett elsősorban a balanszírozásra kell még sok figyelmet fordítson a Black Hole Games, hiszen az egy dolog, hogy szingliben már most akármelyik frakcióval képesek vagyunk érvényesülni, a játék hosszú távú sikere a többjátékos módon múlik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)