Hirdetés

Gamescom 2017 - ismerkedjünk meg a Monster Hunter World fegyvereivel

|

Tizennégy különböző fegyvertípusból válogathatnak a Monster Hunter World vadászai. Közülük most hármat mutatunk meg részletesebben.

Hirdetés

A Monster Hunter World temérdek különböző szörnnyel állítja szembe a játékosokat, a vadászoknak pedig mindig meg kell majd találniuk azt a megfelelő fegyvert, amivel a lehető leghatékonyabban apríthatják a rondaságokat.

Hirdetés

A játékban bőven lesz majd szörnyirtásra alkalmas eszköz, összesen tizennégy különböző fegyvertípus közül választhatjuk ki mindig az adott harchoz leginkább illőt. Az Arekkz névre hallgató YouTuber most négy igazán izgalmasnak tűnő fegyverfajtát mutat be az alábbi videóban. A felvételek az idei gamescomon készültek. A többi fegyverhez tartozó videóért látogassatok el bátran Arekkz csatornájára

Ti milyen fegyverrel fogtok belekezdeni a szörnyvadászatba? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)