Hirdetés

Need for Speed: Most Wanted - gamescom multiplayer trailer

|

Megérkezett a napokban beígért többjátékos előzetes, melyet az Electronic Arts a gamescom konferenciáján mutatott be az imént.

Hirdetés

Az EA a szokásos módon biztonsági játékot játszik, hiszen a már jól bejáratott címeit folytatja, sehol egy szál meglepetés, esetleg korszakalkotó újítás vagy állejtő ficsőr.

A napokkal ezelőtti ígéret szerint befutott a 2012-es "kódszámú" Need for Spees: Most Wanted gamescomos trailere, ami a multiplayert hivatott középpontba állítani. Azért egy újdonság mégis akad a Criterion csapatától: a CloudCompete nevű fejlesztés segítségével platformtól függetlenül érhetjük el a játék online részét. A CloudCompete gyakorlatban: ha munka előtt gyorsan tolunk pár kört PC-nken, de hív a meló, nem kell csüggednünk, hiszen a buszon/metróban/gyalogosan előkaphatjuk PS Vitánkat esetleg okostelefonunkat és máris folytathatjuk a pontok szerzését, majd hazaérve ugyanúgy bekapcsolódhatunk személyi számítógépünkön a játékba.

A Need for Speed: Most Wanted november elsején érkezik el hozzánk a lehető legtöbb platformra (PC, PS3, X360, PS Vita, iOS és Android).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)