Hirdetés

Nézed a The Sims 4 és Star Wars crossoverét, de nem hiszed el, hogy ilyen van

|

A Maxis életszimulátora ezúttal a messzi-messzi galaxis karaktereivel válik színesebbé.

Hirdetés

Elképzelni sem tudtuk, hogy a Maxis hová tudja még fokozni az izgalmakat a The Sims 4 kötögetős DLC-je után, de a marketingeseknek volt egy aduász a tarsolyában, amit bármikor elő lehet húzni: a Csillagok háborúja, melynek játékosítási jogaival az EA rendelkezik. A gamescom Opening Night Live-on mutatkozott be a Star Wars: Journey to Batuu névre hallgató sztoricsomag, amelyhez egyedül a The Sims 4 alapjáték fog kelleni. 

Hirdetés

A Journey to Batuu-t a Star Wars: Galaxy's Edge disneylandes és Disney Worldös látványosságai ihlették és egy új, Star Wars témájú helyszínt tesz elérhetővé a The Sims 4-ben, simjeink így elutazhatnak a Batuu bolygó Black Spire Outpostjára. A kaland során olyan ismert karakterekkel futhatunk majd össze, mint Kylo Ren, Rey és Hondo, de akár az Ezeréves Sólymot is megtalálhatjuk. Sőt, frakciókhoz is csatlakozhatunk, mint az Ellenállás vagy az Első Rend, a többi sim pedig a választásunkhoz mérten viszonyul hozzánk. Persze a legfontosabb úgyis az, hogy készíthetünk saját fénykardot és droidot is. 

A Star Wars: Journey to Batuu szeptember 8-án fog megjelenni a The Sims 4-hez PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A virtuális erő legyen velünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)