Hirdetés

Gamescom 2019 - a Nintendo is tart bemutatót

|

A nem túl hosszú bejelentkezésből kiderül majd, milyen független játékok érkeznek Nintendo Switch-re a közeljövőben.

Hirdetés

A Nintendo Direct livestreamek során egy előre felvett prezentációt láthatunk, amiből egy csomó új infót megtudhatunk a japán cég gépeire (most már kizárólag a Switchre) érkező alkotásokról. Az E3-on a nagy durranásokról volt szó, a gamescom előtt viszont az indie-ké lesz a főszerep.

Hirdetés

Augusztus 19-én, délután 3-kor lesz látható az Indie World bemutató, ami tulajdonképpen a Nintendo Direct egy rendhagyó változata. A nagyjából 23 perces közvetítés alatt vadonatúj részleteket tudhatunk meg a Switchre érkező indie címekről. Ha ráböktök az alábbi videóra, akkor seperc alatt beállíthattok magatoknak egy emlékeztetőt.

Ti nézitek majd az Indie Worldöt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)