Hirdetés

Nyitott világú, túlélésre fókuszáló MMO lesz a Dune Awakening

|

A gamescom 2022 alatt egy új Dűne játék is bemutatkozott.

Hirdetés

Végre hivatalosan is lezártnak tekinthetjük az uborkaszezont, elkezdődött a 2022-es, most már ismét látogatókat fogadó gamescom, amivel az új bejelentések és a megjelenések is beindultak. A nyitóestén egy méretes bemutatóban több, korábban nem ismert játékot is lelepleztek, köztük a Dune Awakeninget, ami egy nyitott világú MMO lesz, amiben az Arrakis sivatagbolygó ellenséges környezetében kell életben maradnunk.

A Dune Awakening nagy kreativitást vár majd el a játékosoktól a túlélés érdekében, illetve fontos elem lesz a többi harcossal való együttműködés és interakció.

Hirdetés

A fűszer központi elem, ahol csak forrást találunk, azonnal hívni kell az aratókat, akik természetesen védelemre szorulnak az ellenséges erőkkel szemben. A gigantikus homokférgek jelentette fenyegetésről nem is szólva.

A sivatag bejárásához táborokat kell létrehozni, ezáltal pedig frakciót, amit lassan az egész Arrakis népének meg kell ismernie. Ahogy egyre nő a befolyásunk, úgy kényszerülünk egyre több harcot megvívni azért, hogy a fűszertermelésünk ne kerüljön veszélybe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A fűszer segítségével a karakterünk is fejleszthető egy terebélyes képességfa által, a kreativitásunkat pedig a bázisunk építési stílusán keresztül is megcsillogtathatjuk. A Dune Awakeningről ezeken az alap információkon túl még nem sokat tudunk, a Steamen azonban már feltűnt a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)