Hirdetés

Októberben érkezik a Doom Eternal: The Ancient Gods, egy előzetest is kaptunk

|

Minden eddiginél brutálisabb csatákat ígér a Doom Eternal első komolyabb DLC-je, melyet hamarosan már ki is próbálhatunk.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy jön az első nagy kiegészítő a Doom Eternalhoz, mely a tenger mélyén szunnyadó ősi entitásokat szabadítja rá a már elve eléggé lelakott Földre, és természetesen ismét a mi dolgunk lesz ezt megakadályozni. A gamescomon nem csak azt tudtuk meg, hogy mikor érkezik az új tartalom, de egy menő előzetest is kaptunk hozzá. 

Hirdetés

Már az alapján tudjuk, hogy nehéz dolgunk lesz a Doom Eternal: The Ancient Gods kiegészítőben, hogy az előzetes egy pontján két Marauder is megjelent a színen, belőlük pedig már eggyel megküzdeni is felért egy fedetlen altesttel csalánba ülés élményével. És úgy néz ki, új ellenfelekkel is szembe kell majd néznünk, de ezeket csekkoljátok le ti magatok az új trailerben:

A kiegészítőre már két hónapot sem kell várnunk, hiszen október 20-án jelenik meg PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Google Stadián is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)