Hirdetés

Gamescom 2016 - leleplezték az új Overwatch mapot

|

A Blizzard a gamescomon bemutatta az Overwatch első új pályáját, ami még idén bekerül a játékba.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a Gamescom 2016, ahol mindenféle érdekes bejelentésekkel készülnek a fejlesztők. A Blizzard is jelen van és ha már ott vannak, rögtön meg is mutatták, hogy mi lesz az Overwatch következő pályája.

Az Eichenwalde nevű pályán az lesz a célunk, hogy támadó csapatként egy faltörő kossal áttörjük az Eichenwalde kastély kapuját, védőként pedig értelemszerűen az, hogy megakadályozzuk ezt a tragédiát. A Blizzard azt is elárulta, hogy a történet szerint az Eichenwalde kastély az a hely, ahol Bastion született, szóval van rá esély, hogy a következő, The Last Bastion című animált rövidfilmben is találkozhatunk majd ezzel a helyszínnel.

Az Eichenwalde szeptemberben válik elérhető, feltehetőleg minden platformon egy időben. Ti mennyire várjátok az új pályát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)