Hirdetés

Pénteki autózás: F1 2011 safety car, WRC 2, Forza 4

|

Összegyűjtöttünk néhány olyan információt, melyre az autós közönség felfigyelhet.

Hirdetés

Mióta a Codemasters bejelentette, hogy alágyújtottak az F1 2011-nek, meglepően sokszor és sok helyen bukkan fel a kérdés, hogy láthatjuk-e majd a safety car-t? Nos, úgy néz ki, hogy a felzaklatottak is lezaklatódhatnak, ugyanis van itt egy ilyen kép:

Persze az is érthető, ha valaki erre azt mondja, hogy photoshop, ezért a kétkedőknek megmutatjuk mozgóképen is. Hopp hej, 1:08-nál az ott csak nem egy Mercedes Benz SLS AMG? 

Bónusznak mellé egy kis összetörős filmecske, bár egy hangyányit későn kapcsolódunk az eseményekbe. 

Általános információként említenénk, hogy az F1 2011 szeptember 23-án jön ki PC-re, Xbox 360-ra, és PS3-ra, megújult grafikával és fizikával, karrier móddal, valamint osztott képernyős multi lehetőséggel. 

Most pedig nézzük, hogy mit villantott a Black Bean Games a Gamescom-on, ami nem más, mint 50 másodpercnyi anyag a WRC 2-ből. Ebben a rövidke intervallumban láthatjuk a Citroen DS3 WRC-t, a Mini Clubman WRC-t, és a Ford Fiesta WRC-t is, amint szilárd, és szórt burkolaton gurigáznak erre-arra. A WRC 2 a falevelek hullásával egy időben, azaz októberben fog érkezni, mégpedig 15 különböző helyszínnel, és 90 pályaszakasszal. Autók tekintetében mind a modern négykerekűek, mind pedig a hatvanas évek legendás szörnyetegei képviseltetni fogják magukat. 

A Forza Motorsport 4 a Gamescom egyik leglátogatottabb címe a kipróbálható játékok közül, ami valahol érthető is. Az alábbi videókban egy fiktív alpesi pályát láthattok a Turn 10 által fejlesztett Xbox360 játékból. Szintén érdekesség az első filmen látható, Fanatec által jegyzett, Forza mintájú CSR ELITE kormány.

Az október 11-én megjelenő (Európában három nappal később) Forza Motorsport 4 80 gyártó hatszáz autóját kínálja, öt teljesen új pályával, illetve a Pirellinek köszönhetően fejlett gumiviselkedési modellel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)