Hirdetés

Gamescom 2019 - cuki videókkal jelentkezett a Planet Zoo

|

Ennivaló állatok rabolják el a szívünket a Planet Zoo legújabb kedvcsinálóiban. Nem szó szerint.

Hirdetés

Többek között a Zoo Tycon és a Jurassic World Evolution is bebizonyította, hogy milyen kellemes érzés gondoskodni egy saját állatparkról, megmutatni a természet csodáit a környék aprajának-nagyjának, sőt utóbbi arra is választ adott, hogy mi történik akkor, ha a vadállatok elszabadulnak. 

Hirdetés

Szerencsére a Frontier Developments békés stratégiai játékában a harmóniáé és a szórakozásé a főszerep, így a Föld különböző állatainak alakíthatunk ki egy otthonos és változatos territóriumot, hogy aztán a gondtalan teremtmények boldoggá tegyék a látogatókat is. A Jurassic Worldhöz hasonlóan itt is lehetőség van módosítani a génállományokat, amellyel befolyásolhatjuk az állatkák méretét vagy éppen a várható élettartamukat is. Mutatjuk az előrendelőknek szóló kedvcsinálót: 

Ha valaki belenézne a játékmenetbe is némi fejlesztői kommentárral, akkor íme 16 percnyi gameplay:

A Planet Zoo megjelenése november 5-én várható kizárólag PC-re, de a Deluxe Edition előrendelői hozzáférést kapnak egy exkluzív bétához is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)