Hirdetés

DualShock 4 - kék és vörös színekbe öltözött

|

A Sony bejelentette, hogy az alapértelmezett fekete mellett színes kontrollereket is vásárolhatunk majd a PlayStation 4 konzolunkhoz.

Hirdetés

A PlayStation 4 megjelenési dátuma mellett a Sony lerántotta a leplet a DualShock 4 kontroller két új variációjáról is, megismerhettük a kék színű "Wave Blue" és a vörös "Magma Red" fantázianevű darabok kinézetét.

A Sony hivatalos közleménye szerint a DualShock 4 mindkét változata a PlayStation 4 európai premierjével egy időben válik elérhetővé és várhatóan az ajánlott fogyasztói ár darabonként 59 euróra (~17.700 forint) rúg majd.

A cég szerint azért esett első körben a vörösre és kékre a választásuk, mivel a PlayStation felhasználók körében ez a két legnépszerűbb szín.

A jövőben számíthatunk rá, hogy a DualShock 4 további verziókkal bővül, addig is be kell érnünk a fekete és a mellékelt képeken látható példányokkal.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)