Hirdetés

Rambo is ott lesz a Gamescomon

|

A Reef Entertainment ma reggel bejelentette, hogy a jövő havi Gamescomon megmutatják új játékukat, mely a Rambo filmekre épít.

Hirdetés

A Reef már tavaly augusztusban bejelentette a Rambo játékot, de akkor még csak annyit árultak el róla, hogy majd valamikor idén érkezik. Most sem tudunk sokkal többet, csak az alant látható képből feltételezzük, hogy a játék a három eredeti filmből merít.

„Azóta csendben voltunk mióta augusztusban megszereztük a Rambo jogait. Ez alatt az idő alatt igyekeztünk egy olyan játékot készíteni PC-re és konzolokra, ami kielégíti a Rambo rajongókat és a játékosok átérezhessék milyen is Rambo bőrében lenni, használni annak ikonikus fegyvereit.” mondta a Reef marketing főnöke Craig Lewis.

Ennél többet csak az augusztusi Gamescomon fog elárulni a játékról. Érdemes lesz követni az eseményt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)