Hirdetés

Gamescom 2014 - mit mutatnak nekünk a Company of Heroes 2 fejlesztői?

|

A Relic sem hagyja ki a bulit, és a csapat már megígérte, hogy szó lesz néhány izgalmas újdonságról is.

Hirdetés

Természetesen a Relic sem hagyja ki az idei Gamescom rendezvényt, és leginkább a Company of Heroes 2 fejlesztői lesznek jelen. Lehet, hogy kapunk egy új kiegészítő csomagot? Esetleg valami hasonlót, mint a Western Front Armies?

 Azt már korábban bejelentették a fejlesztők, hogy hogyan tervezik bővíteni a WWII stratégiái játékukat. Ahelyett, hogy klasszikus értelemben vett kiegészítőkkel tömnék meg a polcokat, inkább olyan tartalmakkal készülnek, mint a Western Front Armies, ami önmagában is játszható. Azt szeretné a Relic, hogyha mindenki kiválaszthassa kedvenc frakcióját, és azzal a teljes multi módot élvezhesse anélkül, hogy meg kellene vásárolnia minden kiegészítőt.

Korábban bejelentették, hogy további bővítések várhatóak a COH2-höz, így nem fogunk meglepődni, ha a Gamescomon előállnak egy új kiegészítővel. A fejlesztők saját Twitch csatornájukon számolnak be az újdonságokról 13-án délután 4:20-tól, és 15-én délután 3-tól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)