Hirdetés

Gamescom 2018 - jónak tűnik a Remnant: From the Ashes játékmenete

|

A Darksiders III-at is készítő Gunfire Games egy shooteren is dolgozik, ezt láthatjuk most mozgásban.

Hirdetés

Észrevettétek, hogy egyre több fejlesztőcsapatot osztanak több részre, hogy egyszerre két-három AAA projekten dolgozzanak? Az Avalanche-csel, a Dontnoddal és a DICE-szal is így van ez. Érdekes.

Hirdetés

A Gunfire Games egyfelől a Darksiders III-at formálgatja, ami még idén megjelenik, másrészt a Remnant: From the Ashes-en dolgozik, amit csak jövőre fogunk megkapni. Pörgős harcot, taktikázós kooperatív játékmenetet ígérnek, a lepusztult Földön fogunk mindenféle földönkívüli lényeket irtani. Karaktereinket játékstílusunkhoz igazíthatjuk, de valamennyire alkalmazkodnunk is kell majd az egyre keményebb ellenfelekhez. Nézzétek meg, milyen lesz:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)