Hirdetés

Risen 2 megerősítve

|

A Deep Silver és a Piranha Bytes a GamesCom idejére időzítette bejelentését, miszerint készül a Risen folytatása.

Hirdetés

Bár tavaly a fantasy RPG-k közül a Dragon Age: Origins kapta a legnagyobb figyelmet mind a sajtó, mind a játékosok részéről, azért volt ott egy Risen is, ami leginkább a Gothic széria rajongóit hozta lázba.



A Risen nem zsebelt be év játéka kitüntetéseket, az értékeléseket tekintve sem törte át a 90 százalékos álomhatárt, de azért tisztességesen összerakott szerepjáték volt néhány egészen kiváló ötlettel. Úgy tűnik, összességében megérte a Koch Media szárnyai alá tartozó Deep Silver kiadónak a játék pátyolgatása, hiszen veszteséges alkotásnak nem szokott folytatása születni.
A Risen 2 tehát készül, de ennél többet nem árultak el róla. Ennek megfelelően sem a támogatott platformokat, sem a megjelenés várható időpontját, sem az esetleges változtatásokat, fejlesztéseket illetően nem tudunk információval szolgálni. Most még...

Egy kis emlékeztető


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)