Hirdetés

Risen - Videók, dobozkép és részletezett gyűjtői kiadás

|

Több, a játékmenetet bemutató videó volt látható a Deep Silver prezentációján.

Hirdetés

Ma már több alkalommal is szóba hoztam a Piranha Bytes Risen címen futó alkotását, amit lehetetlen nem párhuzamba állítani az Arcania: A Gothic Tale című szerepjátékkal.



A legjobb Gothic hagyományokat felelevenítő alkotás október első hetében kerül az üzeltek polcaira, s a béta alapján merem állítani, hogy a széria rajongóinak tetszeni fog. Minden benne van, ami az idegen kezekbe került szériát annak idejény naggyá tette: a viszonylagos szabadság mellett bejárható világ, a sajátos atmoszféra, Kai Rosenkranz világbajnok zenéje, de sajnos a baltával faragott karakterek és a programhibák is. Míg előbbire nincs bocsánat, addig utóbbit el lehet nézni egy bétától, s ha még azt is hozzáteszem, hogy kevesebb kigyomlálásra váló buggal találkoztam benne, mint a véglegesnek mondott Gothic 3-ban, akkor már nem is lehet tragikusnak mondani a helyzetet.

Mielőtt a videókra térnénk, röviden ismertetném a gyűjtői kiadás extráit:
 - Faranga szigetéről készült térkép
 - A játék zenéit tartalmazó CD
 - "Így készült" DVD exkluzív interjúval
 - A1-es méretű poszter a Piranha Bytes munkatársainak aláírásával
 - A következő Piranha Bytes játék bétájához hozzáférést biztosító kulcs
 - A hős és a fontosabb szereplők születésének folyamatát bemutató füzet
 - Gnóm és ghoul matricák



Nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek meg a Risen gameplay videóit és a galériában bújkáló dobozképet!



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)