Hirdetés

Rollercoaster Tycoon World bejelentés - építsünk vidámparkot együtt!

|

Ahogy az Atari ígérte, PC-re is jön egy teljes értékű RollerCoaster Tycoon, amiben akár egyszerre négy játékos építhet egyetlen parkot közösen.

Hirdetés

A RollerCoaster Tycoon sorozat legutóbbi része, a mobilos RollerCoaster Tycoon 4 Mobile nem az volt, amit a rajongók szerettek volna, és annak ellenére, hogy a fejlesztők a visszajelzéseknek megfelelően folyamatosan pofozgatják, még mindig nem az igazi.

A PC-sek szerencsére valami egész mást kapnak, valami olyat, amit nem lett áldozata a free-to-play elterjedésének. A RollerCoaster Tycoon Worldöt a Pipeworks fejleszti, és nagyjából ugyanazt csinálhatjuk, mint az előző részekben: parkot építhetünk boltokkal, attrakciókkal és persze hullámvasutakkal. A World legnagyobb újítása a 2-4-fős co-op mód, mellyel legfeljebb négy játékos építheti ugyanazt a parkot. Emellett meglátogathatjuk más játékosok parkjait, megoszhatjuk a terveinket online, és böngészhetünk mások tervei között. Megjelenés 2015 elején, csak PC-re, de egyelőre nincs még konkrét dátum. Mikrotranzakció nem lesz, ezt az Atari is fontosnak tartotta kiemelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)