Hirdetés

Saints Row rebootot kapunk a 2021-es gamescomon?

|

A Saints Row sorozat weboldalán feltűnt egy nagyon beszédes kép, amiről Geoff Keighley is meglehetősen lazán posztolgat Twitteren.

Hirdetés

Jövő héten indul az idei gamescom szezon, így rengeteg játékbejelentésre számíthatunk kicsiktől és nagyoktól egyaránt. Az utóbbi csapatba egyébként a THQ is erősen beletartozik, és úgy tűnik, hogy nekik is lesz mit mutatniuk a nyitóestén.

A The Game Awards és a gamescom arca, Geoff Keighley lesz ezúttal is a főelőadó, aki posztolt is egy ízelítőt egy Saints Row-val kapcsolatos bejelentésről.

Hirdetés

Önmagában a tweet maga nem árul el sokat, de ha rákattintotok a posztban szereplő linkre, akkor az elvisz benneteket a Saints Row hivatalos weboldalára. Sok mindent mondjuk ott nem találtok, csak egy hatalmas REBOOT feliratot egy falra festve.

Vajon mire készülhet a THQ?

A végtelenül sejtelmes teaser rengeteg kérdést vet fel, melyekre valószínűleg szerdán este fogunk választ kapni a 20:00-kor kezdődő gamescom megnyitón.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)