Hirdetés

Saját ralipályát építhetünk a DiRT 5-ben

|

A gamescom nyitóceremóniáján bemutatkozott a Codemasters legújabb versenyjátékának izgalmas új funkciója, mely a kreatívabb játékosokat célozza majd.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a következő generációban is bőségesen el leszünk látva autós játékokkal, és ezek egyik kiemelkedő darabjának tűnik a DiRT sorozat ötödik felvonása. A gamescom nyitóceremóniáján, az Opening Night Live-on bemutatkozott egy új mód, mely sajnos nem a várva várt karrier mód, de azért akik szeretik a kihívásokat, ennek is örülni fognak.

Hirdetés

A Playgrounds névre keresztelt módban lehetőségünk lesz saját ízlésünk szerint pályákat összeállítani, melyeken rekordokat állíthatunk fel vagy megoszthatjuk azt a közösséggel, hogy lássuk, mások mire mennek kreativitásunk gyümölcsével:

Az egész mód hangulata elég őrültnek és pörgősnek látszik, és a jelek szerint a fejlesztők rájátszanak arra, hogy a játékosok elengedjék a fantáziájukat: nem csak szimpla rámpákat találunk, de lesznek itt teljes hurkok és lángoló elemek is. Ezeken belül három kihívástípust tudunk pörgetni, melyek között lesz, ahol checkpointokon kell áthaladnunk, egy szellemautóval kell versenyeznünk vagy éppen kitalálnunk, hogy a pálya alkotója milyen sorrendben szeretné teljesíttetni a pályán elhelyezett ellenőrzőkapukat. 

A DiRT 5 október 16-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, később pedig következő generációs konzolokra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)