Hirdetés

Gamescom 2018 - hamarosan új vizekre hajózhatunk a Sea of Thievesben

|

Kiderült az idei Gamescomon, hogy mikor is vethetjük bele magunkat a Forsaken Shores DLC kalandjaiba.

Hirdetés

A Rare egy remek kalózos játékot tett le az asztalra a Sea of Thieves-szel, a tartalmi részt viszont még bőven van hova mélyíteni. Szerencsére már nem kell sokat aludnunk a következő komolyabb frissítésig.

Hirdetés

Nem ez az első eset, hogy örülhetnek a Sea of Thieves rajongói, hiszen az alapvető frissítések és események mellett júliusban már bővült egy komolyabb DLC-vel, a Cursed Sails-szel a játék. Szeptember 13-án azonban folytatódik a kaland, hiszen akkor jelenik meg a Forsaken Shores névre hallgató tartalmi csomag, méghozzá ingyenesen.

Az önjelölt kalózok egy teljesen új terület vizeire merészkedhetnek be, ahol a szunnyadó vulkánok mellett néhány jóval aktívabbat is felfedezhetnek. Ha ezek a gigantikus természeti erők egyszer csak kitörnek, akkor mintegy láncreakciót kiváltva a játékosok hirtelen egy földrengés kellős közepén találhatják magukat, amiben persze nem lesz sok köszönet. A sikeres expedícióra törekedve a játék egy kis csónakkal is megajándékozza majd a felfedezőtöket, amit akár a hajójukra is magukkal vihetnek.

Ti is újból vitorlát bontotok majd a Sea of Thieves világában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)