Hirdetés

Gamescom 2014 - a Sierra visszatér

|

Az 1990-es években népszerű kiadó logója nemsokára újabb címek dobozain szerepel majd. Egy teaser videót is kaptunk.

Hirdetés

A lent látható videót kaptuk az újonnan megnyitott Sierra.com weboldal mellé. Ebből a teaserből nekünk nagyon úgy tűnik, hogy az anyavállalat, az Activision feltámasztja a márkanevet. Már csak az a kérdés, hogy mivel.

A teaser annyira nem is izgalmas, de az, hogy a weboldal alján ott szerepel a gamescom 2014 nagy reményekre ad okot. Ezek szerint már nem kell sokat várnunk arra, hogy kiderüljön, mire készül az Activision. Mielőtt bárki kételkedne a weboldal és a videó hitelességében: a teaser láthatóan nem fan-made anyag, és a domaint maga az Activision regisztrálta. A kiadó birtokolja a nevet és a jogokat 2008 óta, de eddig semmit nem kezdett vele.

A Sierrára leginkább kiváló kalandjátékai miatt emlékszünk: Kings Quest, Gabriel Knight, Leisure Suit Larry. Kíváncsian várjuk, hogy mivel készülnek a közelgő eseményre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)