Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat GamesCom trailer

|

Újabb trailer látott napvilágot a S.T.A.L.K.E.R. harmadik felvonásából.

Hirdetés

Előreláthatólag november hónap folyamán kerül az üzletek polcaira a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl eseményei után játszódó S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat.



Véleményem szerint a S.T.A.L.K.E.R. eleddig napvilágot látott két epizódja elsősorban sajátos, már-már fojtogató atmoszférájának köszönheti népszerűségét. Persze az is lehet, hogy nincs igazam, s csak én vagyok olyan megszállott, hogy egy játékban leginkább a történetet, vagy annak hangulatát, atmoszféráját értékeljem, de ahogy a GamesCom alkalmából kiadott S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat trailert elnézem, a hangulattal (önismétlésből jeles) minden rendben lesz.



A szám szerint és időrendileg is harmadik epizód - Kronológiai sorrendben haladva a Clear Sky eseményeit követi a Shadow of Chernobyl, majd a Call of Pripyat zárja a sort. - az ukrán titkosszolgálat legkiválóbb ügynökének szerepét bízza a játékosra, aki egy, az erőmű visszafoglalására indítandó nagyszabású hadműveletet (Operation Fairway) megelőző légi felderítés során bekövetkezett tragédia okainak kivizsgálására érkezik a Zónába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)