Hirdetés

Gamescom 2017 - voice chat mellett arc-chat is lesz a Star Citizenben

|

A Star Citizen készítői egy külső cég segítségével olyan technológiát építenek a játékba, amivel mimikánk is átkerülhet játékbeli karakterünk arcára.

Hirdetés

A Star Citizen készítői némi kötetlen repkedést korábban már streameltek a gamescomról, de tegnap este a még nem publikus 3.0-ás alfa újdonságait is megmutatták egy másik közvetítésben. Egy külön videóban kiemeltek egy érdekes készülő feature-t, ami nagyot dobhat a közösségi élményen, amit az űrszimulátor nyújt majd.

Hirdetés

A Cloud Imperium a FaceWare csapatának segítségét vette igénybe, hogy együtt megalkossák a Face Over IP, vagy FOIP technológiát. Ennek az a lényege, hogy a játékos arcát egy webkamera segítségével valós időben leköveti a rendszer - igaz azt nem tisztázták, hogy egy egyszerű modell is elég lesz-e, vagy valamelyik menő infravörös technológiát használó típusra lesz szükségünk. Az így rögzített mozdulatokat pedig a saját magunk által generált karakterek, vagy éppen a Star Citizen sztorimódja, a Squadron 42 sztárjainak modelljeire vetítheti a játék.

A végeredmény pedig az, hogy a többi játékos a karakterünkön láthatja a szemöldökünk, a szemhéjunk és a szánk mozgását is, méghozzá valós időben. A készítők leszögezték, hogy a fenti videóban bemutatott változat egyébként még közel sem végleges, ennél még kifinomultabb arckövetést szeretnének elérni. Alább pedig megtaláljátok a teljes Star Citizen 3.0-ás streamet, amiben rengeteg más új feature-t is bemutat a Cloud Imperium csapata.

Ti közelről követitek a fejlesztés állapotát, vagy inkább csak a Star Citizen nagyobb mérföldköveinél néztek rá az űrszimulátorra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)