Hirdetés

Star Trek - gamescom trailer a maximumon!

|

Hamisítatlan Star Trek hangulat és akciók a legújabb videóban.

Hirdetés

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, megerősítést nyert, hogy Kirk és Spock egy klasszikus ellenféllel, a Gornnal kerül szembe a 2013-ban érkező, Namco Bandai-féle Star Trek: The Game-ben. A legújabb trailerben, ezúttal a fent említett "gyíkembereket" is megcsodálhatjuk.

A GamesComon bemutatott videó bővebb betekintést enged a legújabb, J.J. Abrams által újragondolt Star Trek-világon alapuló akciójáték történetébe, mely hivatalosan is a 2009-ben készült reboot film folytatásául szolgál majd, és első ránézésre olyan nagysikerű TPS-ek fedezékrendszerét ötvözi, mint a Mass Effect, vagy a Gears of War sorozat, továbbá kooperatív többjátékos-módot is kínál a kalandvágyó Trekkerek számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)