Hirdetés

Star Wars Battlefront II - a gamescomon láthatjuk először az űrcsatákat

|

Az EA Playhez hasonlóan az idei gamescomról is rengeteg Star Wars Battlefront II játékmenet érkezik majd, ezúttal a járműves harcból kapunk egy komolyabb ízelítőt.

Hirdetés

Azt már nemrég elárulta az EA, hogy a livestreamjükben ott lesz a Star Wars Battlefront II, most viszont arra is kitértek, mit mutatnak be a DICE lövöldéjéből. Miután Los Angelesben a felszíni harcra mentek rá, most az űrben láthatunk egy kis csetepatét.

Hirdetés

A legutóbb bemutatott küldetéshez hasonlóan szintén többlépcsős, feladatközpontú Starfighter Assault módot nézhetjük meg, amiben végig repülő járművekkel lövöldöznek majd egymásra a játékosok. Az augusztus 21-én, magyar idő szerint este fél hétkor induló stream a Fondor nevezetű birodalmi hajógyárat mutatja majd be, ami a Theed Galactic Assault mellett a másik játszható helyszín lesz a Star Wars Battlefront II októberi bétájában.

Mivel a streamben látható meccset az EA Playhez hasonlóan ezúttal is a játék közösségének tagjai, videósok és streamerek játsszák majd, valószínű, hogy a gamescomra kilátogató különítményünk ezúttal is tud majd rögzíteni némi játékmenetet, úgyhogy egy, az akkorihoz hasonló videós anyagot remélhetőleg össze tudunk majd állítani nektek. Mantrázzuk addig is együtt, hogy sikerüljön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)