Hirdetés

Gamescom 2019 - a Streets of Rage 4 egy új játszató karaktere mutatkozott be

|

Az őrült elektronikus zenére darálós beat 'em up legújabb részének harcosaihoz most Cherry Hunter csatlakozott, aki a gitárjával ritkítja az ellent.

Hirdetés

A Streets of Rage trilógia kultikus státuszát nem csak jól eltalált, pörgős és kreatív harcrendszerének köszönheti, hanem a zene is meghatározó eleme a játékélménynek. Ez a megállapítás most hatványozottan igaz az új karakter kapcsán, aki éppenséggel zenészként rak rendet a grundon.

Hirdetés

A szereplők közül már párat bemutattak korábban, most azonban csatlakozik a brigádhoz Cherry Hunter, aki mindamellett, hogy mesteri szinten űzi az önvédelmi küzdősportokat, még a (szó szerint) legbüntetőbb gitárszólókat is ő nyomja. A hölgyemény képességeiről magatok is meggyőződhettek az alábbi bejelentő trailerben:

Egyelőre még nem tudjuk, hogy mikor próbálhatjuk a Streets of Rage 4-et, de a retró hangulat és a modern zenék ötvözetével megvettek minket a fejlesztők. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)