Hirdetés

Super Slim PS3 érkezhet

|

A PS4-ről folyamatosan mennek a találgatások, de közben lehet, hogy még érkezik egy új PS3 modell is.

Hirdetés

Az FCC (Federal Communications Commission) oldalán feltűnt egy dokumentum, amely egy új, 4000-es típusszámú PS3-ról árulkodik, sőt még egy kis képet is tartalmazott, hogy az új modell mekkora lehet a jelenlegi, 3000-es modellhez képest.

Korábban már elterjedt egy pletyka, miszerint a Sony új PS3 modellt mutat majd be az augusztusi gamescomon. Nem lehet véletlen az sem, hogy pár órával a 4000-es modellről árulkodó dokumentum feltűnése után az FFC oldala elérhetetlenné vált, majd miután ismét fel lehetett lépni már sehol sem volt a kérdéses irat. Ti örülnétek egy új PS3 modellnek, vagy a Sony inkább foglalkozzonaz új generációval?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)