Hirdetés

Gamescom 2014 - a Syberia 3 első képei és részletei

|

Megérkeztek az első Syberia 3 fotók és ki nem találnátok, hogy milyen platformokra készül.

Hirdetés

Pont egy éve, a gamescom 2013 alatt hallatott magáról érdemlegesen a Syberia 3, mikor a legendás Benoit Sokal, a sorozat atyja bejelentette, hogy továbbra is készül a kalandjáték. A Microids az idei expó alatt ismét aktivizálta magát és kiadta a harmadik fejezet első látnivalóit, de egyúttal egy meglepetéssel is szolgáltak.

A Syberia 3 első in-game fotói hűen türközik a korábbi részek hangulatvilágát, ami nem véletlen, elvégre a Microids közleménye szerint a történet pontosan ott folytatódik, ahol a második abbamaradt: Kate rossz helyzetbe került. A harmadik részben csodával határos módon az állandóan vándorló Youkol nép befogadta az egykori New York-i ügyvédet, hogy megismerkedjen a kultúrájukkal a törzs hatalmas, piacszerű táborhelyén. Kate egy hóstrucc hátán vezeti őket egy olyan kalandba, ami jelenleg még nagyon zavarosnak tűnik.

A Syberia 3 valamikor 2015-ben nyűgözheti le a kalandjátékok szerelmeseit a PC mellett - most figyeljetek - PlayStation 4, Xbox One, Mac, iOS és Android platformokon is.

Számítottatok az újgenerációs konzolokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)