Hirdetés

SYNCED: Off-Planet - The Division klón készül zombikkal

|

A Tencent-féle NEXT Studios gondozásában jelenik meg a ray tracinget is támogató játék, ami le sem tagadhatná, hogy honnan merített ihletet.

Hirdetés

Jótól lopni sosem szégyen, főleg ha némi innováció is vegyül a szolgalelkű másolás mellé. Valószínűleg így gondolják ezt a Tencent illetékesei is, ezért bízták meg a Next Studios csapatát a SYNCED: Off-Planet elkészítésével. HP és mazur most elégedetten csettintenek, mert minden közös The Division parti közben azon sóhajtoztak, milyen jó is lenne egy zombis mód. Hát most lehet próbálkozni majd ezzel az utánérzéssel.

Hirdetés

A SYNCED: Off-Planet egy PvPvE játék lesz, ahol a játékosoknak nem csak egymással, hanem a meglehetősen para nanozombikkal is meggyűlik majd a baja. A játékmenet egyértelmű hasonlóságokat mutat a The Division szériával, a zombis körítés mellett pedig a most annyira divatos (elég csak a mai nap híreire ránéznetek) Nvidia ray tracing technológia támogatása miatt lehet érdemes a figyelmünkre a játék. Reméljük többet tud majd nyújtani, mint egy egyszerű klón. 

Előzetesekből már most sem szenvedünk hiányt, hiszen érkezett egy bejelentő CG-trailer, egy ray tracingre fókuszáló videó és egy gameplay anyag is. Ezeket alább szépen sorban megtaláljátok.

Egyelőre még nem tudni, mikor jelenhet majd meg a SYNCED: Off-Planet, remélhetőleg hamarosan többet is megtudunk majd róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)