Hirdetés

Szeptemberben érkezik a New World nyílt bétája

|

Többszöri halasztást követően végre újabb szakaszba lép az Amazon MMO-ja.

Hirdetés

Az Amazon 2016-ban jelentette be a saját fejlesztésű MMO-ját, a New Worldöt, viszont az eredeti tervekkel ellentétben a megjelenést már többször is el kellett halasztani. A játékkal kapcsolatban hatalmas port kavart, hogy a zárt béta csúcskategóriás Nvidia RTX 3090 videokártyákat tett tönkre, viszont azóta sikerült megtalálni a probléma forrását.

A megjelenés legutóbb augusztus 31-ről szeptember 28-ra csúszott, viszont a gamescomon kiderült, hogy a New World debütálása előtt még lesz lehetőség kipróbálni a játékot a nyílt bétateszt során.

Hirdetés

A gamescom nyitónapján jelentette be az Amazon, hogy a New World a júliusi zárt bétát követően szeptember 9-től szeptember 12-ig bárki számára elérhető lesz PC-n. Az Atlanti-óceán misztikus kontinensén játszódó MMO-ban akár 50 fős csapatok is összecsaphatnak majd, a három nap alatt pedig bőven lesz felfedezni való terület.

A bejelentés mellé természetesen érkezett egy új kedvcsináló is, ami betekintést enged a játék világába.

Nektek hogy tetszik a New World, ki fogjátok próbálni a nyílt bétát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)