Hirdetés

The Adventures of Tintin: The Game - Majdnem Indiana Jones

|

Steven Spielberg és Peter Jackson közös produkcióját a mozivászon mellett kis képernyőkön is élvezhetjük.

Hirdetés

A belga Georges Prosper Remi, vagyis Hergé 1929-től egészen 1983-ban bekövetkezett haláláig rajzolt újabb és újabb kalandokat Tintin számára. A világutazó kalandor karaktere túlélte alkotóját, hiszen október végén tűzik műsorukra a filmszínházak a The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn címmel azt az animációs filmet, amit Steven Spielberg rendezett, miközben a produceri feladatokat Peter Jackson töltötte be.



A film forgatókönyve három történetet (The Crab with the Golden Claws, The Secret of the Unicorn és Red Rackham's Treasure) gyúr egybe. Ugyanezt veszi alapul az Ubisoft Montpellier műhelyében készülő The Adventures of Tintin: The Game is, ami egy platformer játék lesz kaland- és akcióelemekkel. Tintin kalandjai ugyanolyan izgalmas, sokszor életveszélyes helyzetekbe kerül, mint az évtizedekkel később megálmodott Jones professzor.
A játék október 21-én jelenik meg PC, PS3, X360, Wii, DS és 3DS platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)