Hirdetés

The Crew 2 - a gamescomon jelentik be az új tartalmakat

|

A Ubisoft még nem végzett a The Crew 2 bővítésével és várhatóan a további terveit a kölni játékexpón ismerteti majd velünk.

Hirdetés

A The Crew 2 tesztünk alapján mi azok közé tartozunk, akik pozitívabban értékelték az Ivory Tower versenyjátékát, amelynek ugyan megvannak a maga hibái, mégis el tud kapni a hangulata. A plusz tartalmakra sem lehet majd panaszunk, hiszen a korábbi hírek alapján ingyen kapjuk az első év mindhárom tartalmi csomagját, de aki szeretné, további extrákért beszerezheti a Season Passt is. 

Hirdetés

A Ubisoft az aktuális pénzügyi helyzetjelentéséből kiderült, hogy a vállalat hosszabb távra tervez a The Crew 2-vel: úgy hiszik, hogyha még több tartalmat szállítanak hozzá, akkor az jelentősen megnöveli majd az eladásokat a következő három üzleti negyedévben. A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot elismerte, hogy a PvP mulitplayer jelenleg hiányzik a felhozatalból, amely aggodalommal tölti el a vásárlókat. Éppen ezért a játék hiába "fantasztikus" szerintük, sokkal több tartalmat kell előállítaniuk hozzá és ezzel kapcsolatban fognak bejelentésekkel szolgálni az augusztusi gamescomon. 

A The Crew 2 jelenleg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érhető el. Ti próbáltátok már? Ha igen, hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)