Hirdetés

Így készül a The Crew Wild Run (videó)

|

A The Crew Wild Run legújabb trailerében sorra vehetjük, milyen újdonságokat hoz majd a versenyjáték kiegészítője, a változtatásokról és újdonságokról pedig a fejlesztők is mesélnek.

Hirdetés

Sokan hiányoltak egy előadást a Ubisofttól a gamescom programjába, és bár színpadi show helyett viszont egy jó adag trailert adott ki a francia kiadó. A szórásból nem maradt ki a tavaly bemutatkozott The Crew sem, a Wild Run nevet videlő kiegészítő pedig egyből két videót is kapott.

Bár ezekben sok újdonságot nem látunk az E3-on kiadott kedvcsinálóhoz képest, a Ubisoft most összefoglalta, milyen újdonságok kapnak majd helyet a The Crew kiegészítőjében, ami a trailer állítása szerint a közösség visszajelzését meghallgatva készül. Az új járműtípusuk mellett bemutatkozik a The Summit névre keresztelt versenysorozat is, ami hasonlóan a The Crew egészéhez egy közösségi versengés lesz, de némileg a látványvilágot is feljavítja az Ivory Tower, és beköszönnek az autónk viselkedésére is hatással lévő időjárási effektek is. Ezekről a trailer egy másik változatában beszélnek a fejlesztők is részletesen.

Ti várjátok a kiegészítőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)