Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing III - a gamescomon mutatják be

|

Már javában készül a Neocore trilógiájának záró epiódja, amellyel az augusztusi gamescomra is kilátogat a csapat, sőt, egy még be nem jelentett játékot is visznek.

Hirdetés

Májusban jelent meg a The Incredible Adventures of Van Helsing második része, melynek tiszteletére még egy Gamenightot is összehoztunk, ahol a rajongók a Neocore tagjaival is találkozhattak. A munka persze egy pillanatra sem állt meg, hiszen a fejlesztők nemcsak a különböző DLC-ken, hanem a harmadik részen is gőzerővel dolgoznak.

A csapat augusztusban Németországba látogat, hogy részt vegyen a hónap közepén megrendezésre kerülő gamescomon. Természetesen nem érkeznek majd üres kézzel, hiszen a rengeteg The Incredible Adventures of Van Helsing témájú ajándék és replika mellett a sorozat harmadik részét is magukkal viszik, hogy bemutassák azt a nagyközönségnek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)