Hirdetés

The Last of Us - a kulisszák mögött

|

Aki kíváncsi arra, hogy hogyan készülnek a The Last of Us átvezetői, mindenképp tekintse meg az alábbi két videót.

Hirdetés

A Naughty Dognál már szinte hagyomány, hogy betekintést engednek a kulisszák mögé.

Azonban ahelyett, hogy irodában ülő, monitorok előtt gubbasztó embereket és első pillantásra kifürkészhetetlen modelleket vagy kódsorokat látnánk, egy hatalmas teremben találhatjuk magunkat olyan személyekkel, akik meglehetősen szokatlan ruhát viselnek magukon. Ez a ruha szükséges a mocaphez, avagy a mozgásrögzítéshez, melynek köszönhetően rendkívül pontosan meg tudják alkotni egy játék karaktereinek mozgását. A ruhát hivatásos színészek öltik magukra, akik kiváló játékukkal olyat alkotnak, ami maradandó élmény marad minden játékos számára. Az alábbi videók közül a felsőn maga a jelenet látható nyers valójában, míg az alsón azt mutatják be, hogy hogyan lesz a nyersanyagból a The Last of Us egyik virtuális animációja. Tanulságos és lélegzetelállító, mindenkinek ajánlott néznivaló.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)