Hirdetés

The Settlers: Kingdoms of Anteria - kint lesz a gamescomon, jön a béta

|

A legendás városépítős sorozatot a Ubisoft a gamescomon mutatja be, nem sokkal utána pedig a zárt bétát is elindítják majd.

Hirdetés

A The Settlers: Kingdoms of Anteriát másfél hónappal ezelőtt mutatta be a Ubisoft, akkor azonban túl sokat még nem tudtunk meg a játékról. Érkezett ugyan egy hangulatos trailer, de hamarosan sokkal több infónk is lesz a folytatással kapcsolatban.

A Kingdoms of Anteria a városépítés és a valósidejű stratégiák egyedi ötvözete lesz, ahol oda kell majd figyelnünk az építkezésekre és fejlesztésekre, hogy optimalizálni tudjuk a termelésünket, ezzel új épületeket és régiókat feloldva, hogy a korábbinál jóval hatalmasabb terület álljon az irányításunk alatt. Mindeközben meg kell majd küzdenünk különböző ellenfelekkel, sőt, bossokkal, is, hogy különböző nyersanyagokat és lootot szerezzünk. A csatákban használt hősünk kasztját és képességeit mi magunk választhatjuk ki, és ha hihetünk a fejlesztőknek, rengeteg lehetőség közül választhatunk majd.

Nem csak egyedül, hanem három társunkkal karöltve kooperatív módban is nekiláthatunk a kalandnak, így felderítva Anteria titkait, hogy még több lootot gyűjthessünk. A barátainkat meglátogathatjuk, sőt, akár üzletelhetünk is, így megerősítve a gazdaságot. A The Settlers: Kingdoms of Anteriában mindenki megtalálja majd a számítását, függetlenül attól, hogy a komplex városépítős mókát, vagy a taktikai részekkel tűzdelt harcot részesíti-e előnyben. A játékot az idei gamescomon fogják bemutatni, azt követően pedig a hivatalos béta is elindul majd, amelyről itt olvashattok bővebben.

Nektek hogy tetszik a The Settlers: Kingdoms of Anteria?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)