Hirdetés

The Sims 4 - nem lesz SimCity-s DRM

|

A gamescom 2013-on kiderült, hogy a The Sims 4 nem fog a SimCity hibájába esni: nem lesz DRM!

Hirdetés

Tegnap az Electronic Arts gamescom konferencián végre vethettünk egy közelebbi pillantást is a The Sims 4-re és azóta is folyamatosan jönnek a hírek a játékkal kapcsolatban.

A játék producere, Grant Rodiek megerősítette, hogy a "The Sims 4 egy offline, kliens-alapú játék lesz". Ez lényegében annyit jelent, hogy nem kell majd olyan problémákkal számolnunk, mint amilyenek a SimCity kiadásával együtt jártak.

Ha emlékeztek még hatalmas hiszti volt a SimCity kapcsán az erőltetett DRM-es megoldásokból - is -, ezért az EA a The Sims 4-et teljes egészében DRM-mentesen adja majd ki. Rodiek azt is elmondta, hogy egyelőre nem gondolkodnak konzolportokban, úgyhogy a The Sims 4 megjelenése egyelőre kizárólag PC-re és Mac-re várható, valamikor 2014-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)