Hirdetés

The Walking Dead FPS - Környezeti viszonyok

|

Nem túl sokat hallani a Terminal Reality zombis játékáról, de a gamescomra kiadtak két újabb képet a The Walking Dead FPS helyszíneiről.

Hirdetés

A Terminal Reality kreatív igazgatója, Angel Gonzalez legutóbb azzal borzolta az idegeinket, hogy a The Walking Dead FPS zombijai hallanak és éreznek majd minket, így még furfangosabbnak és óvatosabbnak kell lennünk a közelükben.

Az alapos rejtőzködéshez és meneküléshez azonban nem árt olyan környezetet találni, ahol mindezt kivitelezhetjük. A Terminal Reality szerint ebben nem lesz hiba, amit csak alátámasztani tud az a két új kép, melyet az idei gamescomon adtak ki. A fotók egyértelműen a poszt-apokaliptikus környezetet hivatottak bemutatni, melyek alapján a szinte semmit mondó trailert követően azt is eldönthetjük, hogy milyen külcsínnel lesz dolgunk a The Walking Dead FPS esetében.

Az AMC csatornán futó sorozat FPS stílusú "játékváltozata" 2013-ban érkezhet meg PC, PS3 és X360 platformjainkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)