Hirdetés

Gamescom 2013 - lenyűgöző The Witcher 3 képek érkeztek

|

Kiszabadult a gamescom 2013-ról egy adag vadonatúj The Witcher 3 kép, amit mindenképpen meg akartunk osztani veletek is.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt megjelenéséig szinte le sem akarom írni, hogy mennyi van még hátra, de a CD Projekt bőven ellát minket szemet gyönyörködtető képekkel és videókkal, hogy enyhítsen a fájdalmunkon.

Ha esetleg lemaradtatok volna a The Witcher 3: Wild Hunt Killing Monsters előzetesről, akkor igyekezzetek pótolni a hiányosságot, mert nagyon sokat ígérő képsorokat mulasztottatok el. A gamescom 2013-on kiadott új képeken Geralt éli a mindennapjait; harcol, beszélget és nézelődik egy olyan gyönyörűen kidolgozott környezetben, amit alig várunk, hogy mozgás közben láthassunk.

Hogy tetszenek a képek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)