Hirdetés

Gamescom 2019 - új játékot jelent be a THQ Nordic

|

Már most is sok projektet ismerünk, de hamarosan még többet megmutat a kiadó.

Hirdetés

Az évek során számos csapatot bekebelezett a THQ Nordic, akik természetesen nem csak unatkoznak a nyári melegben. A kiadó hat játékot visz az idei gamescomra, melyek egyikét ott jelenti be.

Hirdetés

Semmit nem tudni az új címről, de már az augusztus 19-én este 8-kor lezajló nyitóceremónia keretében lerántják róla a leplet, majd a rendezvény során a jelenlévők ki is próbálhatják. Ezen felül egyébként még az idei évre betervezett Biomutant, a Desperados 3 és Darksiders Genesis, a jövőre megjelenő Destroy All Humans, valamint a megjelenési dátum nélküli SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated lesz kint.

Mi is utazunk, ahogy megtudjuk, mi ez, elmondjuk, és ha kipróbáltuk, azt is megosztjuk veletek, hogy nekünk hogy tetszett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)