Hirdetés

Titanfall - mikro-tranzakciók nélkül érkezik

|

A gamescom 2013-on a Respawn Entertainment megnyugtatott minket, hogy a Titanfall nem követi majd a mostanában oly népszerű modellt.

Hirdetés

Sajnos 2013-ban már az is hírértékű, ha egy játék nem kér majd pénzt a főmenüért, hiszen manapság ha egy játék a szokásosnál egy kicsivel több időt tölt az interneten, akkor valamilyen úton-módon mindig felmerül a mikró-tranzakciók lehetősége.

A gamescom 2013-on kiderült, hogy a mikró-tranzakciós modell megtalálható lesz majd a Ryse: Son of Rome-ban, a The Elder Scrolls Online-ban, sőt, még a Battlefield 4-ben is, de szerencsére a Respawn Entertainment nem áll be a sorba a Titanfallal. 

A Titanfall közösségi menedzsere, Abbie Hoppe csupán annyit mondott a lehetőséggel kapcsolatban, hogy "ez nem mi vagyunk", de hozzátette, hogy nincs kizárva, hogy később extra kontent érkezzen a játékhoz, viszont azt nem ilyen módon juttatják majd el a játékosokhoz. 

A Titanfall megjelenése 2014 elején várható Pc-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)