Hirdetés

Több mint 30 játék kap szerepet a gamescom nyitó előadásán, köztük vadonatújak is

|

A gamescom Opening Night Live során két órán keresztül árulnak el fontos infókat megjelenés előtt álló játékokról.

Hirdetés

Amint azt bizonyára minden, a videojátékok iránt mélyebben érdeklődő gamer tudja, közeleg a játékvilág legnagyobb eseménye, a gamescom, ami idén is az Opening Night Live-val veszi kezdetét. Mivel maga a rendezvény Kölnben lesz, szerencsére nem kell hajnalban ébren lennünk ahhoz, hogy elsőként értesülhessünk a bejelentésekről. 

A napokban Geoff Keighley szervező-műsorvezető sok mindent elárult a várható felhozatalról, és azt is megtudtuk, milyen hosszú műsorra kell számítanunk.

Hirdetés

Az Opening Night Live augusztus 23-án, hazai idő szerint 20:00-kor kezdődik, és nagyjából 22:00-ig tart majd. A kétórás előadás során több mint 30 játék kap szerepet, az alábbiak már biztosan:

  • új előzetest kap a Sonic Frontiers
  • új részeket láthatunk a Return to Monkey Islandből
  • megmutatja magát a Goat Simulator 3
  • megismerhetjük a Subnauticát is fejlesztő Unknown Worlds újdonságát, egy sci-fi stratégiai játékot
A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ezek nyilván nem a legnagyobb dobások, de Keighley a show-ig folyamatosan dobálja majd a morzsákat, érdemes őt követni Twitteren. Valami olyasmire számíthatunk, amilyen a Summer Game Fest-es előadás volt, úgyhogy nem érdemes nagy elvárásokat támasztani, de talán az őszi szezon újdonságairól szó esik még, és könnyebben eldönthetjük, hogy a Skull & Bones vagy a God of War: Ragnarök vigye-e el a figyelmünket novemberben (már hogy azok, akik számára nehéz ez a döntés...).

Természetesen mi is beszámolunk majd mindenről, nézzetek vissza augusztus 23. és 28. között!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)