Hirdetés

Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots - továbbra is fejlesztik

|

Rainbow Six rajongók megnyugodhatnak, mégsem törölték a projektet.

Hirdetés

A Ubisoft még 2011. novemberében jelentette be a játékot, és eredetileg arról szólt a fáma, hogy 2013-ban érkezik a Rainbow 6: Patriots, de egy-két videót leszámítva azóta sem hallottunk túl sokat a projektről.

Egészen most május-júniusig, amikor arról röppentek fel pletykák, hogy törölték a Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots-t. A gamescom 2013-nak köszönhetően viszont megtudtuk, hogy ez nem igaz, a játék továbbra is fejlesztés alatt áll.

Mindezt Alain Corre, executive producer mondta el egy interjúban, valamint azt is megsúgta, hogy a Rainbow 6 rendkívül fontos sorozat a Ubisoft számára, és csak akkor adják ki, ha úgy érzik, minőségi munkát végeztek vele. Így legyen, várjuk szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)