Hirdetés

Tropico 3 GamesCom trailer - Szavazz rám, különben...

|

Újabb, bombasztikus hangulattal megáldott Tropico 3 videó látott napvilágot a Gamescom alkalmából.

Hirdetés

Javában tombol a GamesCom néven ismert kölni őrület, a lokálpatrióta látogatók pedig ugyanúgy egymás sarkát taposva tolonganak a külföldi sztárcsapatok alkotásai, mint német kapcsolattal rendelkező játékok előtt.



A számos kipróbálható játék egyike a Tropico 3, az egykoron szép sikereket elért széria harmadik tagja, ami elvileg szeptemberben mutatkozik be mind PC-n, mind Xbox 360 játékkonzolon.
A Haemimont Games játéka a korábbi epizódokból átemelt játékelemek mellett újdonságként elsősorban a szigetét virtuális avatárként körbeutazó diktátort tudja felmutatni.



Az elsőre talán feleslegesnek tűnő fícsör (szép magyar szó) különösen akkor jön majd jól, ha már minden felépítettünk, amit akartunk, s a makromenedzsment fáradalmai helyett egy kis mikromenedzsmentre és kikapcsolódásra vágynánk. Tökéletesen alklamas lehet az üresjáratok kitöltésére az előre megírt beszédek tartása, a katonák kitüntetése, a parádék szervezése, a strandolás és a bulizás. Nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy egy látható és hallható vezér nagyobb hatással lehet népére mint egy olyan diktátor, aki ki sem látszik az őrei puskáira szerelt szuronyok erdeje mögül. Mindez a Tropico 3 esetében is megállja a helyét, hiszen egy aktív és cselekvő vezető ott is sikereket érhet el, ahol mások elbuknának.

Íme, a dobozkép!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)