Hirdetés

Tropico 3 - Kipróbálható a GamesCom-on

|

A kölni GamesCom-on próbálhatja ki a nagyközönség először a Tropico sorozat harmadik felvonását.

Hirdetés

A Kalypso Media levele szerint egy strandot idéző pavilon várja majd a kölni GamesCom-ra, a lipcsei Games Convention legnagyobb riválisára kilátogató játékosokat. Itt nyílik először lehetőségünk a Tropico 3 kipróbálására.



Igaz, aki eddig sem bírt magával, már jelentkezhetett a bétára is. Bármilyen ígéretesnek is tűnjék a Tropico 3, mégiscsak egyedüli kiállított játékként fog árválkodni a látogatók tengerében. Ennek ellensúlyozásaként meglepetéssel készül a kiadó.
Talán még a diktátorszimulátor-menedzserjáték kategóriába sorolható alkotásnál is érdekesebb lehet - az újdonság varázsa ugyebár -, a Realmforge Studios soron következő projektjének leleplezése. A Ceville alkotói a kiváló értékelésekett kapott kalandjáték várt folytatása helyett vélhetően egy gazdasági szimulációt mutatnak be a zárt, csakis az üzleti partnerek és a kiválasztott újságírók számára fenntartott VIP részlegben.



A prezentáció után kérdésekkel lehet bombázni a játék fejlesztőit, ugyanakkor az Ascaron romjaiból felépített Gaming Minds Studios vezetői is az újságírók rendelkezésére állnak, és szívesen megosztják velük mindazt az új Patrician projektről, amit csak tudni lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)