Hirdetés

Gamescom 2018 - jövőre jön a Twin Mirror első epizódja

|

A Dontnod játéka három részből fog állni, ebből az első, a Lost on Arrival 2019 elején érkezik meg. Új trailert is kaptunk.

Hirdetés

Van mit csinálni a Dontnodnál dolgozó fejlesztőknek. Az egyik csapat épp csak befejezte a Vampyrt, egy másik a Life is Strange 2-n dolgozik, a harmadik pedig a Twin Mirrort hegeszti.

Hirdetés

Ebben Samet fogjuk irányítani, az oknyomozó riportert, aki egy régi barátja temetésére tér haza. Egyszer viszont egy motelszobában ébred véresen, emlékezetkieséssel, és mivel ez nem egy mindennapos helyzet nála, elindul kideríteni, hogy mi történt. Szerencsére amúgy elméjében tökéletesen tudja tárolni az emlékeket, összeállítani lehetséges helyzeteket. A való világ és a Mind Palace között ugrálunk majd, de utóbbinál számolunk kell a szarkasztikus belső hanggal is, aki nem (csak) azért van ott, hogy segítsen.

Pontos dátum még nincs, de 2019 elején lejátszhatjuk az első epizódot PC-n, PlayStation 4-en vagy Xbox One-on (akár minden egyszerre, ha úgy adódik).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)