Hirdetés

Gamescom 2014 - Might & Magic bejelentés várható

|

Az idei gamescom alatt a Might & Magic franchise sem marad érintetlenül, a Ubisoft már nagyon célozgat valamire.

Hirdetés

A legutolsó Might & Magic játék a februárban megjelenő Legacy volt, a Heroes of Might & Magic széria pedig 2011-ben jelentkezett utoljára a hatodik epizóddal. Vajon melyiket kívánja hamarosan bővíteni a Ubisoft?

Egy a Ubisoft által fellőtt teaser website azt hirdeti, hogy a gamescom 2014 alatt, a hír írásának pillanatában kb. 19 óra múlva egy újabb Might & Magic projektet jelentenek be, viszont körülbelül ennyi az, amit biztosra tudunk. Ugyanakkor, ha az említett honlapon az egér jobb gombjával kattintunk és kiválasztjuk az "Oldal forrása" opciót, akkor kirajzolódik előttünk egy ASCII karakter:

Messzemenő következtetéseket nem szeretnénk levonni a nagy esemény előtt, ugyanakkor egy akármilyen bejelentésnek örülnénk. A ti kívánságlistátokon mi áll?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)