Hirdetés

Új részletek derültek ki a gamescom 2020 nyitóceremóniájáról

|

Ott lesz többek között a Fall Guys és a Star Wars: Squadrons is.

Hirdetés

A hónap közepén a The Game Awards atyja és egyben a gamescom nyitóeseményének házigazdája, Geoff Keighley már hangolt minket a digitális expóra: akkor azt ígérte, hogy az augusztus 27 és 30 között zajló online rendezvénysorozatot útjára indtó Opening Night Live során 20-nál is több játék bemutatójára számíthatunk, most viszont kaptunk ezzel kapcsolatban konkrétumokat is. 

Hirdetés

Keighley megerősítette, hogy az Opening Night Live időtartama körülbelül két órára rúg majd, amely 38 játékot fog magába foglalni. Természetesen ezek nagy része már megjelent vagy korábban bejelentett játékokkal kapcsolatos tartalmakat jelent, de lesz számos újdonság is.

Ami biztos, hogy az esemény felhozatalát képezi a Fall Guys második szezonja, a Call of Duty: Black Ops - Cold War új látnivalója, egy új Star Wars: Squadrons gameplay, a Ratchet & Clank: Rift Apart PlayStation 5-ös demója, az Afterlives című Warcraft animációs sorozat debütálása, a Mafia: Definitive Edition új sztori trailere, valamint a Doom Eternal, a Destiny 2: Beyond Light és a Spellbreak vadonatúj videói is. Íme egy kis ízelítő az esthez, bár Keighley szavai szerint nem feltétlenül fog minden játék felbukkanni a nyitóceremónián azok közül, amik szerepelnek benne:

Az Opening Night Live augusztus 27-én, csütörtökön, 20:00-kor kezdődik és követhetitek majd YouTube-on, Twitchen, valamint természetesen nálunk is, mindenről azonnal beszámolunk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)