Hirdetés

Új traileren a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

|

A Warner Bros. idén már nem visz el minket a kockásított messzi-messzi galaxisba.

Hirdetés

Egy ideális világban már rég játszhatnánk a mind a kilenc számozott Star Wars film történetét feldolgozó és nagy adag humorral nyakon öntött LEGO Star Wars: The Skywalker Sagával, azonban be kell érnünk a mi szomorúbb valóságunkkal, ahol a megjelenés sajnos már régóta húzódik. Legutóbb a járványhelyzet miatt kért több időt a TT Games, most viszont talán fellélegezhetünk. 

Hirdetés

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga az idei gamescomra egy új trailerrel robbant be, amely végtelen mókázást, a filmek ikonikus helyszíneit és eseményeit, valamint a tömegek által kedvelt karakterek irányítását ígéri, legyen szó Luke Skywalkerről, Mace Winduról vagy Rey-ről. Harcolhatunk fénykarddal, az Ezeréves Sólyommal és megtapasztalhatjuk azt is, hogy mindig van egy nagyobb hal, szóval teljesnek tűnik a Star Wars élmény, ezúttal kockásítva. 

Ha semmi nem jön közbe, akkor a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagát 2022 tavaszára várhatjuk PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X és Nintendo Switch platformokra.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)